HERDMAR

herdmar

С над 100 години съществуване, Herdmar е един от най-големите производители на прибори за маса в света, с признати заслуги навсякъде, представяйки на пазара отделна философия на демократичния дизайн, която има за цел да представи прибора за хранене като моден артикул за масата.

Присъстващ в 72 държави, с обещанието за “dressing the tables”, целият производствен процес продължава в Калдас дас Тайпас, Гимарайнш (северно от Португалия), където третото поколение от фамилията Marques сега е начело, отстоявайки върховите постижения, креативността и иновациите в този традиционен бизнес в региона.

С максимален производствен капацитет от повече от 100 000 броя/ден и екип от повече от 130 служители, Herdmar се ангажира да гарантира непрекъснатостта на ценностите, които доведоха компанията до успех през тяхната вече дълга история.

Предлаганите продукти са върхови постижения, извън очевидната им функционална полезност, превръщайки се в истински модни аксесоари на масата, където дизайнът свързва традицията с актуалните тенденции, което води до съвременни елементи.

Показване на 1–60 от 200 резултата

Виж всички
Филтри