AMT Тиган WOK индукционен Ø 26 с мобилна дръжка

219.00лв.


Направи азиатската кухня част от всекидневието си!

Влече те азиатската кухня? А защо не пробваш сам да приготвиш любимите си ястия – бързо, лесно и също толкова вкусно като в ресторантите. Да! Възможно е – с уок тигана  на АМТ. 

С него бързо ще се превърнеш в професионален готвач!

Кажи Да на азиатската кухня в домашни условия! 

С Уок тигана  на АМТ ще преоткриеш  азиатската кухня, направена в домашни условия и също толкова вкусна като домашните гозби.

Уок тиганът е с патентовано покритие Lotan® , което ти гарантира, че храната  няма да залепва, ще готвиш с малко или без мазнина – т.е. ястието ще е напълно здравословно.

Не на последно място всичко това означава, че няма да прекараш часове наред в миене и стържене на залепнали храни по тигана! Освен това ще се насладиш на чудесни азиатски ястия, с които ще разнообразиш семейното меню!

Сигурен и надежден, този готварски съд може да се използва върху всякакви котлони, включително индукционни. Приготвяната храна не залепва по повърхността (почиства се лесно).

Код: AMT I-1126S - Z20B Категории: , Етикети: , , ,

Детайли

AMT Тиган WOK индукционен Ø 26 с мобилна дръжка

• Подходящ за пържене и готвене
• Материал: лят алуминий
• Покритие: Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество.
• Размери: Ø 26 см.
 Височина: 9 см.
• Дебелина на дъното: 9 мм.
• Дебелина на стената: 6 мм.
• Дръжка: патентована подвижна дръжка
• Без капак
Производител: AMT Gastroguss Германия
Подходящ за:

<br /><hr><br /><p>Направи азиатската кухня част от всекидневието си!</p><p>Влече те азиатската кухня? А защо не пробваш сам да приготвиш любимите си ястия - бързо, лесно и също толкова вкусно като в ресторантите. Да! Възможно е - с уок тигана  на АМТ.<strong> </strong></p><p>С него бързо ще се превърнеш в професионален готвач!</p><p>Кажи Да на азиатската кухня в домашни условия! </p><p>С Уок тигана  на АМТ ще преоткриеш  азиатската кухня, направена в домашни условия и също толкова вкусна като домашните гозби.</p><p>Уок тиганът е с патентовано покритие <span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan®</strong></span> , което ти гарантира, че храната  няма да залепва, ще готвиш с малко или без мазнина - т.е. ястието ще е напълно здравословно.</p><p>Не на последно място всичко това означава, че няма да прекараш часове наред в миене и стържене на залепнали храни по тигана! Освен това ще се насладиш на чудесни азиатски ястия, с които ще разнообразиш семейното меню!</p><p><span>Сигурен и надежден, този готварски съд може да се използва върху всякакви котлони, включително </span>индукционни. Приготвяната храна не залепва по повърхността (почиства се лесно).</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT I-1126S – Z20B
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години