AMT Тенджера средна индукционна 10 см – Ø 20, 1л.

199.00лв.


Един универсален съд за толкова много ястия!

Със средната тенджера на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С нея ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.

Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (Lotan®) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.

От котлона…във фурната…

Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на средните тенджери на АМТ – можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!

Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.

Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш!

Код: AMT I-1020 Категории: , Етикети: , , , ,

Детайли

AMT Тенджера средна индукционна 10см – Ø 20, 1л.
Материал: Алуминий
Покритие:  Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Диаметър: Ø 20 см.
Височина: 10 см.
Вместиност: 1 л.
Дебелина на дъното: 9 мм.
Дебелина на стената: 6 мм.
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Германия
Подходяща за:

<br /><hr><br /><p>Един универсален съд за толкова много ястия!</p><p>Със средната тенджера на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С нея ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.</p><p>Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (<span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan®</strong></span>) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.</p><p>От котлона…във фурната...</p><p>Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на средните тенджери на АМТ - можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!</p><p>Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.</p><p>Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш!</p><p><object width="620" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT I-1020
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години