AMT Тенджера средна – Ø 32

189.00лв.


Един универсален съд за толкова много ястия!
Със средната тенджера на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С нея ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.
Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (Lotan®) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.
От котлона…във фурната…
Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на средните тенджери на АМТ – можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!
Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.
Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш!

Код: AMT 1232 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

Тенджера средна AMT 

Покритие: Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Диаметър: Ø 32 см
Височина: 12 см
Вместимост: 6.3 л
Дебелина на дъното: 9 мм
Дебелина на стената: 6 мм
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Германия
Подходяща за:

<br /><hr><br /><p>Един универсален съд за толкова много ястия!<br />Със средната тенджера на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С нея ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.<br />Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (<span style="color: #0000ff;">Lotan®</span>) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.<br />От котлона…във фурната...<br />Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на средните тенджери на АМТ - можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!<br />Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.<br />Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш!</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT 1232
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години