AMT Тава – 40х24 – 3л

229.00лв.


В цената на съда не е включен капак.Той се предлага като отделен консуматив – код – 04024

Изживей кулинарните си фантазии с тавитена АМТ!

Приготвяй страхотни пълнени чушки, гювеч, пиле, риба, пица, лазаня и забрави за залепването!

С тавите на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С тях ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.

Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (Lotan®) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.

Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.

Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш.

Код: AMT 74024 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

Тава за печене АМТ

Материал: Алуминий
Покритие:Незалепващо покритие Lotan®произведено и сертифицирано в Германия с гаранции за най-високо качество 
Размери 30/24
Височина: 7 см
Вместимост: 3 л
Дебелина на дъното: 9 мм
Дебелина на стената: 6 мм
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Germany
Подходяща за:
<br /><hr><br /><p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>В цената на съда не е включен капак.Той се предлага като отделен консуматив - <span style="color: #ff6600;">код -</span><a href="https://www.vip-giftshop.com/staklen-kapak-40h24.html" target="_blank" rel="noopener"> 04024</a></em></strong></span></p><p>Изживей кулинарните си фантазии с тавитена АМТ!</p><p>Приготвяй страхотни пълнени чушки, гювеч, пиле, риба, пица, лазаня и забрави за залепването!</p><p>С тавите на АМТ  ще преоткриеш удоволствието от готвенето. С тях ястията стават бързо, лесно, без да залепват и да прегарят.  При това готвиш здравословно, дори без капка мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.</p><p>Създай свои кулинарни шедьоври с невероятните съдове на АМТ. Дебело дъно и патентовано покритие (<span style="color: #0000ff;">Lotan®</span>) – топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.</p><p>Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.</p><p>Потърси вдъхновение от различните кухни по света и техните известни специалитети, които и ти сега можеш да приготвиш.</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT 74024
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години