AMT Тава плитка 7см. – 28х28

169.00лв.


Пригответе кулинарни шедьоври с тава за печене на АМТ!

Изпечената в тавата храна запазва сочността, аромата и полезните си вещества.

За всеки, който обича да приготвя печива като риба, печено говеждо или ребърца, сладкиши.

С тавата за печене можете да сготвите:

   – орехово руло, спондж кейк, щрудел, полента, хляб;

   – мусака, печено говеждо и пилешко месо;

   – макарони на фурна, зеленчуци, картофи, морски дарове и др.;

   – и още много ястия, приготвени на фурна!

По-малко мазнини, повече аромат, витамини и минерали.

При печене ние използваме голямо количество олио или маргарин. С тавата на АМТ това не е необходимо, защото покритието ѝ  Lotan® е незалепващо.

Едно от предимствата на тавата е, че се загрява бързо, което означава, че храната се изпича равномерно и запазва аромата си. Вкусът на изпечената храна е невероятен – запазват се всички минерали и витамини.

Приготвената в тавата АМТ храна е по-вкусна, по-здравословна и запазва естествения си аромат.

Сигурен и надежден, този готварски съд може да се използва не само във фурна, но и върху всякакви котлони, с изключение индукционни. Приготвяната храна не залепва по повърхността (почиства се лесно).

От котлона…във фурната

Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на тавите на АМТ – можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия.

Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.

Код: AMT E287 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

Тава дълбока AMT 
Материал: Алуминий
Покритие: Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Размери: 28х28 см.
Височина: 7 см.
Дебелина на дъното: 9 мм.
Дебелина на стената: 6 мм.
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Германия
Подходяща за:
<br /><hr><br /><p>Пригответе кулинарни шедьоври с тава за печене на АМТ!</p><p>Изпечената в тавата храна запазва сочността, аромата и полезните си вещества.</p><p>За всеки, който обича да приготвя печива като риба, печено говеждо или ребърца, сладкиши.</p><p>С тавата за печене можете да сготвите:</p><p>   - орехово руло, спондж кейк, щрудел, полента, хляб;</p><p>   - мусака, печено говеждо и пилешко месо;</p><p>   - макарони на фурна, зеленчуци, картофи, морски дарове и др.;</p><p>   - и още много ястия, приготвени на фурна!</p><p>По-малко мазнини, повече аромат, витамини и минерали.</p><p>При печене ние използваме голямо количество олио или маргарин. С тавата на АМТ това не е необходимо, защото покритието ѝ <span> </span><span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan® </strong></span>е незалепващо.</p><p>Едно от предимствата на тавата е, че се загрява бързо, което означава, че храната се изпича равномерно и запазва аромата си. Вкусът на изпечената храна е невероятен - запазват се всички минерали и витамини.</p><p>Приготвената в тавата АМТ храна е по-вкусна, по-здравословна и запазва естествения си аромат.</p><p>Сигурен и надежден, този готварски съд може да се използва не само във фурна, но и върху всякакви котлони, с изключение индукционни. Приготвяната храна не залепва по повърхността (почиства се лесно).</p><p>От котлона…във фурната</p><p>Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на тавите на АМТ - можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия.</p><p>Приготвянето на семеен обяд или вечеря става бързо и лесно, само с един готварски съд.</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT E287
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години