AMT Съд за мляко

99.00лв.

Марка: AMT
Модел: AMT 1214
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.
Код: AMT 1214 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

Съд за мляко AMT 
Материал: Алуминий
Покритие: Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Диаметър: 14 см
Височина: 12 см
Дебелина на дъното: 9 мм
Дебелина на стената: 6 мм
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Germany
Подходящ за:

{{media url= Марка: AMT <br />Модел: AMT 1214<br />Доставка: 2-4 работни дни<br />Гаранция: 2 години


Ако попитате някоя баба защо млякото загаря или се пресича, тя най-вероятно ще Ви каже, че не умеете да го варите. И макар да не е голямо кулинарно предизвикателство, варенето на прясно мляко си има някои тънкости, които трябва да знаем.

За да избегнете загарянето на млякото, налейте го в изплакнат със студена вода съд с дебело дъно и го варете на предварително нагрят котлон.

По възможност всяко домакинство трябва да има отделен съд за мляко, защото горещото мляко има свойство да поглъща всяка миризма. По тази причина млякото не трябва да се държи до силно ароматни ястия като някои сирена, салати, туршии и др.

Една от причините да се пресича млякото, са недостатъчно чистите съдове за съхранение и варене. Едва ли има друг хранителен продукт, който изисква толкова високо ниво на хигиена.

Ето защо АМТ създаде съда за мляко с дебело дъно и незалепващо, лесно за почистване покритие Lotan® . Дебелото 9 мм. дъно разпределя равномерно температурата и не позволява на млякото да загаря. Незалепващото покритие обещава изключително лесно почистване и отлична хигиена, която помага млякото да не се пресича.

Покритието Lotan®, е абсолютно безвредно, без съдържание на PFOA и PTFE, и в същото време абсолютно незалепващо. Във висококачествените материали, от които са изработени съдовете на АМТ, няма никакво съдържание на никел, което ги прави подходящи за приготвяне на храната на малки деца и/или хора с алергии.