AMT Грил тава за печене ( капак на АМТ 3222 )

225.00лв.


С грил тавата на АМТ  с патентовано покритие Lotan® пригорвяш бързо и лесно на грил зеленчуци, любимите пържоли и кюфтета, без да се притесняваш, че може да залепнат!  При това готвиш здравословно без мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.

Приготвяй без усилие пържоли, наденички, ребърца, шишчета, зеленчуци, риба и сирена без грам усилие и с толкова наситен аромат и вкус!

Получаваш сочно месо с автентичния вкус на грил!

Тази грил тава обаче е и капак на дълботката тава на АМТ 3222!

Заедно във фурната те се превръщат в голямо гюведже и в голяма тенджера на котлона!

Вече всичко се готви бързо, лесно и вкусно – божествени супи, задушени ястия, всякакви варива. Разбира се, лесно ще се събере цяло пиле или зайче, заедно със зеленчуците.

За всеки, който:

   – обича разнообразието в кухнята и да опитва нови рецепти;

   – няма много време за готвене;

   – иска да използва минимално количество съдове при готвене;

   – иска да готви здравословно и бързо за цялото семейство;

   – не разполага с достатъчно място в кухнята;

   – търси отличната комбинация между стилен дизайн и отлична ефективност.

Код: AMT 63222 Категории: , Етикети: , , ,

Детайли

Грил тава за печене AMT 
Материал: Алуминий
Покритие:Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Размери: 32/22 см
Височина: 5.5 см
Дебелина на дъното: 9 мм
Дебелина на стената: 6 мм
Производите: AMT Germany
Подходяща за:

<br /><hr><br /><p>С грил тавата на АМТ  с патентовано покритие <span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan®</strong></span> пригорвяш бързо и лесно на грил зеленчуци, любимите пържоли и кюфтета, без да се притесняваш, че може да залепнат!  При това готвиш здравословно без мазнина, а хапването е дори по-вкусно и наситено с аромат.</p><p>Приготвяй без усилие пържоли, наденички, ребърца, шишчета, зеленчуци, риба и сирена без грам усилие и с толкова наситен аромат и вкус!</p><p>Получаваш сочно месо с автентичния вкус на грил!</p><p>Тази грил тава обаче е и капак на дълботката тава на АМТ 3222!</p><p>Заедно във фурната те се превръщат в голямо гюведже и в голяма тенджера на котлона!</p><p><span>Вече всичко се готви бързо, лесно и вкусно – божествени супи, задушени ястия, всякакви варива. Разбира се, лесно ще се събере цяло пиле или зайче, заедно със зеленчуците.</span></p><p>За всеки, който:</p><p>   - обича разнообразието в кухнята и да опитва нови рецепти;</p><p>   - няма много време за готвене;</p><p>   - иска да използва минимално количество съдове при готвене;</p><p>   - иска да готви здравословно и бързо за цялото семейство;</p><p>   - не разполага с достатъчно място в кухнята;</p><p>   - търси отличната комбинация между стилен дизайн и отлична ефективност.</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&feature" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT 63222
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години