ZYLISS Мултифункционално ренде “Mandoline“

149.00лв.


Мултифункционалното ренде на Zyliss Ви предлага разнообразни варианти за рязане на различни хранителни продукти. Този висококачествен артикул Ви позволява да постигате професионални резултати в кухнята бързо, лесно и безопасно.

Благодарение на двете лесно сменящи се остриета, можете да избeрeте да нарежете продуктите вълнообразно или с прав разрез, като можете да избирате дебелината между 6 mm, 4,5 mm, 3 mm и 1,5 mm. А с натискането само на един бутон ще смените дебелината на жулиените между 3 и 6 мм.

Предпазителят SmoothGlide, специфичен за Zyliss, се закрепва към шина на основата за безопасно и прецизно рязане. Той е подходящ за хранителни продукти с различна големина и форма – от картофи и домати, до по-дълги зеленчуци, като моркови, пащърнак или краставици.

Рендето има вградени неплъзгащи се крачета, които го правят стабилно на всяка повърхност, но могат да се сгъват, за да Ви е удобно да го използвате над купа.

Вече е достатъчно само малко въображение и рендето Mandoline на Zyliss, за да приготвяте бързо и лесно разнообразни ястия и да ги поднесете красиво.

Изчерпан

Детайли

Zyliss Мултифункционално ренде “Mandoline“

• Размери на продукта: 42,1 х 11,5 х 11,1 см
• Тегло: 
1,424 кг.
• Материал: 
Стомана, ABS, TPE, POM
• Вълнообразно и право рязане
• Четири дебелини на рязане – 1,5 мм; 3 мм; 4,5 мм; 6 мм
• Два размера за жулиени – 3 и 6 мм.

• Предпазител SmoothGlide
• Лесно почистване

Производител: ZYLISS / Швейцария 

Марка: ZYLISS
Модел: ZYLISS 900042
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален керамичен нож – бяло острие/черна дръжка – 16 см.




    • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
    • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
    • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
    • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
    • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
    • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
    • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
    • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса
    • Различията между остриетата от бяла и черна керамика
    • Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

     

     

     

     

     

      139.00лв. Add to cart