VERITABLE Подаръчен сет “HERBES DE PROVENCE“ с 4 бр. пълнители Lingot® и мелничка

99.00лв.


Четири пълнителя със семена от ароматни билки: мащерка, риган, розмарин и чубрица, с БИО качество – всичко, което трябва да направите, е да ги извадите от опаковката и да ги поставите в автономна градина Véritable. 

Всичко това опаковано в красива подаръчна кутия, и окомплектовано с керамична мелница за билки, сол и черен пипер CrushGrind Véritable®, с помощта на която можете да направите своя собствена ароматна смес от провансалски подправки.

Кутията съдържа:

VERITABLE Lingot® Thyme Organic – Мащерка – една от най-популярните подправки за овкусяване. Натуралният вкус на мащерката се допълва от леки нотки на чушка и лимон. Тази свежа комбинация е подходяща за различни ястия. Клончетата с листенца мащерка освобождават своя аромат по време на печене. 

VERITABLE Lingot® Oregano Organic – Риган – популярна подправка в Средиземноморието, ригaнът може да се използва в най-различни ястия. Придобива по-широка разпознаваемост през края на ВСВ, когато е представен, като „пица подправката“ от американските военни. Сушените листа придобиват по-силен аромат и вкус.

VERITABLE Lingot® Rosemary – Розмарин – вечно зелено растение с остър аромат и вкус, който допълва ястия, като гриловано месо, риба, яхния, ястия с различни варива, кореноплодни зеленчуци и дори някои алкохолни коктейли. Вкусът му е много наситен, затова внимавайте с използваното количество.

VERITABLE Lingot® Savory Organic – Чубрица – незаменима подправка за всяко домакинство – чубрицата има огромно приложение в българската кухня и някои домакини не я слагат единствено в десертите. Със своя леко пиперлив средиземноморски вкус, чубрицата е популярна не само в България, но и в цяла Европа. Подходяща е за овкусяване на всякакви печени, гриловани или задушени меса и картофи и варива.

CrushGrind Veritable® – мелничката с патентован керамичен механизъм ще се превърне в популярен помощник във Вашата кухня. Запазва аромата на билките и подправките, без да ги окислява, и може да се използва за мелене не само на сушени подправки, но и за сол, черен пипер и др. Можете сами да си направите различни смеси от подправки според личните Ви предпочитания и въображение. Освен това можете да регулирате едрината на смилане на подправките. Мелничката е изработена от пластмаса и стъкло, с висококачествен керамичен механизъм, който не корозира и не прави съединения с храната.  


Детайли

VERITABLE Подаръчен сет “HERBES DE PROVENCE“ с 4 бр. пълнители Lingot® и мелничка
• Комплектът съдържа:
 – Мащерка
 – Риган
 – Розмарин
 – Чубрица
 – Мелничка CrushGrind Véritable® 
• Органични семена
• 100 % биоразградим
• 100 % компостируем
• Състав: 70% кокосов торф; 30% торф; тор; семена;
• НЕ СЪДЪРЖА ПЕСТИЦИДИ!
• НЕ СЪДЪРЖА ГМО!
За употреба с домашни градини VERITABLE®
Производител: VERITABLE® / Франция
Инструкции за отглеждане: (Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ)

Марка: VERITABLE
Модел: KIT-HERPLING-EU-72
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години