VERITABLE Подаръчен сет “DISCOVERY“ с 4 бр. пълнители Lingot® и мини ножичка

72.00лв.


Престижна селекция от най-вкусните, най-цветни и ароматни растения в цялата гама!

Събудете сетивата си и преоткрийте богатството на вкусове с тази кутия. Открийте четири вкусни сорта растения, които ще подобрят Вашите ястия за вкусни моменти.

Véritable® Lingot® Mizuna Organic – Японска салата Мизунасалата, произхождаща от Япония. Вкусът ѝ е по-сладък от този на руколата, леко пиперлив. Яде се сурово в салата или готвена в супа или яхния.

Véritable® Lingot® Lemon Basil Organic – Лимонен Босилеккакто подсказва името му, има вкус на сладък лимон в допълнение към вкуса на босилека!

Véritable® Lingot® Pansy Organic – Трицветна Теменужкаще вдъхне живот на Вашите ястия благодарение на множеството си интензивни цветове. Има гладък и сладък флорален вкус.

Véritable® Lingot® Red mini bell pepper Organicпровокира вкусовите рецептори. Леко сладкият им вкус и разпознаваем аромат ги прави подходящи за овкусяване на салати и ястия.

Véritable® Мини градинска ножица MINI-SNIPS – вдъхновена от традиционните японски ножици, ножицата Véritable® Mini Herb се отличават с изключително добре заточени остриета от въглеродна стомана за прецизно и ултра чисто изрязване. Много леки, те пасват идеално в едната ръка и могат да се използват с просто натискане на палеца, благодарение на действието на пружината. Следователно тези мини ножици са много по-лесни за използване от традиционни ножици за подрязване. Идеални за поддържане на Вашата закрита и външна градина: за подрязване на растения, изрязване на повяхнали листа и цветя, бране на плодове и зеленчуци, събиране и нарязване на ароматните ви билки лесно и без усилие.

Редовно подрязвайки Вашите растения с мини-ножиците Véritable®, вие ще получавате редовни и щедри реколти за няколко месеца.

Код: KIT-GIFTLING-FREN-43 Категории: , Етикети: , , ,

Детайли

VERITABLE Подаръчен сет “DISCOVERY“ с 4 бр. пълнители Lingot® и мини ножичка
• Комплектът съдържа:
 – Японска салата Мизуна
 – Лимонен босилек
 – Червени мини камби
 – Трицветна теменужка
 – Мини градинска ножица
• Органични семена
• 100 % биоразградим
• 100 % компостируем
• Състав: 70% кокосов торф; 30% торф; тор; семена;
• НЕ СЪДЪРЖА ПЕСТИЦИДИ!
• НЕ СЪДЪРЖА ГМО!
За употреба с домашни градини VERITABLE®
Производител: VERITABLE® / Франция
Инструкции за отглеждане: (Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ)

Марка: VERITABLE
Модел: KIT-GIFTLING-FREN-43
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години