VERITABLE Подаръчен сет “BARBECUE“ с 4 бр. пълнители Lingot® и ножичка с тройно острие

72.00лв.


Открийте Lingots & Accessories – Barbecue Box: уникална селекция от Lingots®, специално посветена на Вашата лятна скара: идеалната кутия, която Ви предлага лято, ароматизирано с ароматни билки!

Открийте четири внимателно подбрани ароматни билки за вкусни моменти на споделяне и удобство.

Кутията съдържа:

Véritable® Lingot® Thyme Organic – Мащерка – една от най-популярните подправки за овкусяване. Натуралният вкус на мащерката се допълва от леки нотки на чушка и лимон. Тази свежа комбинация е подходяща за различни ястия. Клончетата с листенца мащерка освобождават своя аромат по време на печене.

Véritable® Lingot® Oregano Organic – Риган – доста подобен на мащерката по своя аромат и състав, ригaнът може да се използва в най-различни ястия. Сушените листа отдават по-силен аромат и вкус.

Véritable® Lingot® Sage Organic – Градински Чай листа – неговият мощен аромат с ментови и дървесни нотки увеличава интензитета си по време на готвене и придава характер на Вашите ястия. Отличен аромат за добавяне в домашно приготвени ньоки. Той интензивно ароматизира солени и сладки специалитети. Не трябва да се смесва с други аромати, тъй като вкусът му е мощен.

Véritable® Lingot® Thai Basil Organic – Тайландски Босилек – роден в Тайланд, Камбоджа и Малайзия, този сорт босилек с фини, заострени листа, има вкус, близък до естрагона, с нотки пипер. Идеална подправка за маринати, сосове и дресинги за месо и салати. Подходящ е за овкусяване на пилешко, телешко, риба, морски дарове и азиатски супи и къри.

Véritable® Ножици за подправки с 3 остриета – идеални за деликатни билки, малките ножици с 3 остриета улесняват ежедневието ви. Нарежете Вашите пресни билки (лук, магданоз, босилек, копър и др.) за рекордно време. Остриетата от неръждаема стомана ви осигуряват висококачествено рязане, като запазват първоначалната си острота трайно във времето. Лесно почистете остатъците, заседнали между остриетата, с включения гребен за почистване. За да ги почистите, поставете ги под течаща вода или в съдомиялна машина. Компактни, остриетата Small Scissors 3 са лесни за съхранение във Вашите кухненски чекмеджета. Те са подходящи както за левичари, така и за десничари.

Код: KIT-BBQLING-FR-37 Категории: , Етикети: , , ,

Детайли

VERITABLE Подаръчен сет “BARBECUE“ с 4 бр. пълнители Lingot® и ножичка с тройно острие
• Комплектът съдържа:
 – Риган
 – Тайландски босилек
 – Мащерка
 – Градински чай
 – Ножица с тройно острие 
• Органични семена
• 100 % биоразградим
• 100 % компостируем
• Състав: 70% кокосов торф; 30% торф; тор; семена;
• НЕ СЪДЪРЖА ПЕСТИЦИДИ!
• НЕ СЪДЪРЖА ГМО!
За употреба с домашни градини VERITABLE®
Производител: VERITABLE® / Франция
Инструкции за отглеждане: (Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ)

Марка: VERITABLE
Модел: KIT-BBQLING-FR-37
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години