UMBRA Огледало за стенен монтаж с рафтове за аксесоари “CIRKO“ – цвят черен

249.00лв.


Масите и работните плотове често са затрупани с ежедневни предмети, а шкафовете и чекмеджетата – препълнени с лични вещи. Практичното място за съхранение е от съществено значение за подреденото домакинство. Често обаче мебелите не изглеждат добре или заемат твърде много място.

Представяме ви CIRKO от Umbra. Cirko е едновременно декоративно огледало и практичен рафт, което може да бъде закачено навсякъде в дома. Скритото пространство зад това кръгло огледало с модерен дизайн предлага два рафта за съхранение с дълбочина 14 см.

Огледалото е идеално решение за малки пространства, тъй като предлага допълнително място за съхранение и оптически уголемява стаята. отразявайки светлината. Cirko може да се използва като поднос за ключове във входа, като козметично огледало в банята или навсякъде, където имате нужда от красиво огледало и допълнително място за съхранение. Голямата му кръгла огледална повърхност привлича много светлина и я разпределя в стаята, което прави малките стаи да изглеждат по-големи.

Въведете ред и придайте нов живот на Вашия интериор като поръчате своето Umbra Cirko още днес!

Изчерпан

Детайли

UMBRA Огледало за стенен монтаж с рафтове за аксесоари “CIRKO“ – цвят черен
• Цвят: черен
• Диаметър: ∅ 51 x 43,2 x 9,5 cm
• Дълбочина: 14 см. 
• Размери на опаковката: 57 х 18 х 57 см. 
• Материал: метал
• С включен комплект за монтаж
Производител: UMBRA / Канада
DESIGN: Umbra Studio

Марка: Umbra HK Limited
Модел: UMBRA 1013194-040
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години