ROMMELSBACHER Машина за вакуумиране

335.00лв.

Марка: ROMMELSBACHER
Модел: VAC 285
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

ROMMELSBACHER Машина за вакуумиране
 • Размери: 42.5 х 18,5 х 12 см.
 • Цвят: черен/сребрист
 • Напрежение: 230 V
 • Мощност: 110 W
 • Вакуумираща мощност: 9 л/мин.
 • Тегло: 2,050 кг. 
 
• Подходяща за продължителна работа
 • Електронен контрол на температурата на запечатване
 • Отделение за прибиране на кабела 

 • Корпус от първокласна, лесна за поддръжка пластмаса
 • Висококачествена, мощна вакуумираща помпа
 • Напълно автоматично вакуумиране и запечатване в една операция
 • Здрав запечатващ шев
 • Ръчно вакуумиране и запечатване за чувствителна на натиск храна
 • Подходяща за фолио с ширина до 30 см и за вакуумни контейнери
 • Маркуч за вакуумиране на контейнери
 • Работа чрез сензорни бутони за управление
 • Възможност за работа с една ръка

 • Контролни светлини
 • Kомплектът включва:
  – 10 торбички за вакуумиране
  – нож за рязане на фолио
  – маркуч за вакуумиране


Този изключителен уред за вакуумиране впечатлява с добре обмисленото си оборудване. Голямата дръжка позволява удобна работа с една ръка, устройството може да се отваря лесно и да се затваря сигурно. Независимо дали домакинството е малко или голямо, машината за вакуумиране може да се използва гъвкаво и е подходяща и за продължителна работа. Голямо количество храна може да бъде обработена без почивки, реколтата от зеленчуковата градина може да бъде опакована бързо. Мощната помпа изсмуква до 97% от въздуха от специалните вакуумни торбички и след това ги затваря напълно автоматично със стабилен шев – и всичко това само в една операция. С продължителността на запечатване, която може да бъде настроена на 2 степени, процесът на вакуумиране може да бъде индивидуално адаптиран към храната, която ще се обработва. Предлага се функция за ръчно вакуумиране и запечатване за храни, които са особено чувствителни към натиск. Прозрачният прозорец е особено практичен – позволява да се провери правилното позициониране на торбичката в устройството. С функцията “Вакуумен контейнер” дори чувствителните и течни храни могат да бъдат опаковани под вакуум в специални вакуумни контейнери и да се запазят свежи дълго време.

Вакуумното запечатване удължава срока на годност на храната от 3 до 5 пъти – затова това практично устройство не бива да липсва във всяко домакинство!

Нашият съвет: Можете също да използвате устройството за приготвяне на храната за готвене sous vide, тенденцията от звездната кухня.