PHILIPPI Метална кошница / стойка за вино “CUBO“ – черна

59.00лв.


За най -добрите вина от колекцията Ви – кошница за носене и стойка в едно.

Детайли

PHILIPPI Метална кошница / стойка за вино “CUBO“
Материал:
стомана, праховобоядисана в черно
• Размери:
20 х 20 х 32 см (ДхШхВ)
• Производител: PHILIPPI / Германия

Марка: PHILIPPI
Модел: PH 119004
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамично точило малко – 15 см.




    Ножовете са най-използваният прибор в домакинството и инструмент при работата. Дали това ще са кухненски ножове, джобни сгъваеми ножове, макетни ножове, хирургически ножове или скалпели, те винаги трябва да имат остро острие. Идеалното заточване на ножа е основата за неговото функциониране, затова неговото поддържане е винаги на дневен ред.

    По тази причина KOCERA създаде идеалния помощник за заточване на ножове - изработен от фина керамика масат, с който бързо и лесно ще постигнете идеална острота на всяко острие. 

    35.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамичен нож за домати – бяло острие/черна дръжка – 12,5 см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    85.00лв. Add to cart