PEBBLY Памучна чанта за храна

29.00лв.


Благодарение на големия си капацитет от 13,5 л, тази чанта за храна от органичен памук Pebbly може да събере кутия за обяд и бутилка. Можете също да съхранявате сладка закуска в мрежестия джоб от външната страна на чантата. За да адаптирате размера на чантата към съдържанието, горната част на чантата се сгъва с презрамки за закопчаване и копче. nn Дъното на торбата от органичен памук Pebbly е твърдо, за да поддържа сигурно и стабилно Вашите пълни кутии с храна. Този елемент също може да се сваля, за да се адаптира към нуждите Ви.
Чантата за обяд от органичен памук Pebbly има подсилени шевове, които ще издържат на тежестта на стъклените кутии! Освен че е невероятно полезна всекидневно, тази чанта е изработена от нашите дизайнери, за да изглежда естествена и елегантна, в съответствие с другите ни продукти.
Органичният памук представлява само 0,1% от световното производство на памук. Това производство на памук гарантира използването на естествени торове и по-ниска консумация на вода. Това дава много по-гъвкав и по-мек материал. Индустрията на органичния памук също така уважава условията на труд, особено чрез ограничаването на химикалите и използването на естествени торове: работниците са по-малко изложени на продукти, които са опасни за тяхното здраве. Всички тези фактори хармонизират нашите ценности за етично производство.

Детайли

PEBBLY Памучна чанта за храна
• Материал: органичен памук
• Размер:  25 х 17 х 32 см.
• Вместимост: 13,5 л.

• Лесно отваряне и затваряне
• Пране: до 40°С
Производител: PEBBLY / Франция

Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY NBA181
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години