PEBBLY Многофукционална стъклена кухненска дъска 50х40 см.

42.00лв.


Стъклената дъска за рязане Pebbly е практична за рязане, приготвяне на любимите Ви рецепти, като същевременно ефективно защитава Вашия плот или маса.
Стъклената дъска за рязане Pebbly е многофункционална. Може да се използва и като подложка, плоча за сирена или дори чиния за сервиране. Изцяло от темперирано стъкло, тя е хигиенична, не цапа и не задържа миризмите на Вашите ястия. Има четири неплъзгащи се крачета, които ви осигуряват добра стабилност по време на готвене. Стилният и модерен дизайн на стъклената дъска за рязане е подходящ за всякакъв интериор. Тази стъклена дъска за рязане няма да остане незабелязана на Вашия плот! Стъклената дъска за рязане Pebbly се предлага в два размера, за да се адаптира към всички повърхности на работния плот и Вашите желания!

Закаленото стъкло е идеален материал за кулинарна употреба. Повърхността му не е пореста, така че стъклената дъска за рязане Pebbly е устойчива на киселини и мазни петна. Независимо дали е прозрачно или непрозрачно, стъклото, което съставлява тази дъска за рязане, внася яркост във Вашия интериор, така че е идеално за малки кухни, като ги уголемява визуално.

Детайли

PEBBLY Многофукционална стъклена кухненска дъска 50х40 см.
• Материали: темперирано стъкло, силикон
• Размери: 50 х 40 см.
• Подвижна и хигиенична работна повърхност
• Не поема миризми

Производител: PEBBLY / Франция

Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY 99-14TRABIG
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години