PEBBLY Многократна памучна торбичка за пазаруване – 20 х 25 см.

8.00лв.


Многократните торбички на PEBBLY са изработени от органичен памук и могат да се използват за пазаруване и съхранение на непакетирани (насипни)продукти.
Купуването на непакетирани (в насипно състояние) продукти е първата стъпка в намаляването на отпадъците от ненужни опаковки.
Днес все повече и повече фирми продават продукти в насипно състояние. Независимо дали пазарувате в био магазини, пазари или в традиционен супермаркет, все повече основни храни могат да бъдат закупени в насипно състояние – зърнени храни, бобови растения, пресни зеленчуци, плодове, кафе и чай.
Като намаляваме употребата на пластмасови опаковки, ние намаляваме въглеродния отпечатък на Земята.  

Детайли

PEBBLY Многократна памучна торбичка за пазаруване и съхранение
• Материал: органичен памук
• Размер:  20 х 25 см
• Лесно отваряне и затваряне, благодарение на връзките
• Пране: до 40°С
Производител: PEBBLY / Франция

<br /><hr><br /><p>Многократните торбички на PEBBLY са изработени от органичен памук и могат да се използват за пазаруване и съхранение на непакетирани (насипни)продукти.<br />Купуването на непакетирани (в насипно състояние) продукти е първата стъпка в намаляването на отпадъците от ненужни опаковки. <br />Днес все повече и повече фирми продават продукти в насипно състояние. Независимо дали пазарувате в био магазини, пазари или в традиционен супермаркет, все повече основни храни могат да бъдат закупени в насипно състояние - зърнени храни, бобови растения, пресни зеленчуци, плодове, кафе и чай.<br />Като намаляваме употребата на пластмасови опаковки, ние намаляваме въглеродния отпечатък на Земята.  </p>


Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY NBA155
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години