PEBBLY Комплект от 3 бамбукови купички

21.00лв.


Този комплект се състои от три купи в квадратна форма със заоблени ръбове, от тъмен до светъл нюанс на естествено зелено.
Външната страна на купите е с матово покритие, а вътрешната е с гланцова повърхност.
Проектирани за подреждане една в друга, тези купи от бамбукови влакна се съхраняват лесно и спестяват място в шкафа.
Устойчиви и леки, тези купи от бамбукови влакна могат да се използват освен у дома и за пикник или по време на пътуване.
Могат да се мият в съдомиялна машина и да се слагат в хладилник.
Изработени са от бамбукови влакна, които са отлична алтернатива на традиционните керамични, порцеланови или пластмасови съдове.
Всъщност този материал издържа много добре на удар и е лек като пластмаса, но е екологичен и безвреден.

Детайли

PEBBLY Комплект от 3 бамбукови купички
• Материал: бамбукови влакна
• Размер: 13 х 13 х 6 см
Без бисфенол ( BPA FREE)
• Подходящи за съдомиялна машина
Производител: PEBBLY / Франция

<br /><hr><br /><p>Този комплект се състои от три купи в квадратна форма със заоблени ръбове, от тъмен до светъл нюанс на естествено зелено. <br />Външната страна на купите е с матово покритие, а вътрешната е с гланцова повърхност. <br />Проектирани за подреждане една в друга, тези купи от бамбукови влакна се съхраняват лесно и спестяват място в шкафа. <br />Устойчиви и леки, тези купи от бамбукови влакна могат да се използват освен у дома и за пикник или по време на пътуване. <br /> Могат да се мият в съдомиялна машина и да се слагат в хладилник. <br />Изработени са от бамбукови влакна, които са отлична алтернатива на традиционните керамични, порцеланови или пластмасови съдове. <br />Всъщност този материал издържа много добре на удар и е лек като пластмаса, но е екологичен и безвреден.<br /><br /></p>

Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY NBA119
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години