PEBBLY Бамбукова подложка квадратна 20х20 см. – черна

21.00лв.


Подложката от естествен бамбук Pebbly е с квадратна форма и има вентилационни отвори за лесно отвеждане на топлината. Голям триъгълен прорез в един от четирите ъгъла Ви позволява да окачите тази бамбукова подложка на стената в кухнята си и така винаги да Ви е под ръка. При сервиране дебелината ѝ Ви позволява да предпазите Вашите маса или работен плот от източници на топлина. Освен функционална, тази бамбукова подложка е и много естетична. Идеално е да я поставите на масата си като подложка за горещо ястие или като декорация за поставяне на купа за салата.
Подложката Pebbly Natural Bamboo е направена изцяло от бамбук. Този материал има няколко предимства, включително екологичност и висока устойчивост на влага и топлина. Качествата на бамбуковата поставка Pebbly Ви гарантират трайна и екологично отговорна употреба, идеална за готвене или сервиране.
Бамбукът, използван за направата на тази подложка, се добива в района на Фуджиан близо до бамбуковите гори в Източен Китай. Това растение е много икономично на вода и расте бързо, като дава реколта до 5 пъти годишно. Всеки продукт се изработва в работилници, в които бамбукът се оформя ръчно. Така всеки продукт от естествен бамбук е уникален.

Детайли

PEBBLY Бамбукова подложка квадратна 20х20 см. – черна
• Материал: бамбук
• С черен декоративен кант
• Размер: 20x 20 см.
• Не е подходящa за съдомиялна машина
Производител: PEBBLY / Франция

Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY NBA125
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години