Най-лесно се приготвят морски дарове – те са идеален вариант да поднесете изискано ястие на неочаквани гости.
Наричат ги храна за богове, защото носят дъха на морето и превръщат консумиращите ги в щастливци. Заради вкуса, багрите и формите на живата природа. Откакто свят светува, морето дава на хората естествените си продукти и гастрономическите умения и фантазии ги превръщат в любимо ястие за трапезата им.
Подреждането на масата за сервиране на морски дарове е истинско удоволствие. Поставят се по-обемни, плитки чинии, като дървената поставка и клещите за раци се оставят отляво на посудата, до чинията за масло. Задължително на масата трябва да има малък съд с вода, в който елегантно плува стръкче магданоз или цветче, за да измиете пръстите си след хранене. Приборите за консумация на морски дарове се подреждат по обичайния етикет около положените съдове.
Изящната храна на боговете върви задължително с изстудено бяло вино.
Vin Bouquet Ви представя комплект прибори за морски дарове, отлични за лесно изваждане на месото на раци, омари, лангусти и др.