Nerthus Ръчна кафемелачка

39.00лв.

Марка: Vin Bouquet
Модел: VB FIH 809
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

[yith_wcwl_add_to_wishlist]
Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

Nerthus Ръчна мелничка за кафе

Размери: 4,8 см/19 см/4,8 см.
Тегло: 0,279 кг.
Материал: Стомана, керамика, акрил
Производител: Vin Bouquet, Испания


Обичате ли да се наслаждавате на аромата на прясно смляно кафе? Представете си за момент, че можете да се наслаждавате на този аромат всяка сутрин! Независимо дали в кухнята на Вашия дом, на път или на къмпинг, туризъм или пътуване. Мелничката за кафе Nerthus с керамичен механизъм ще спести място и винаги ще бъде на Ваше разположение, за да ви осигури прясно смляно кафе!

Ръчната мелничка за кафе е много лесна за използване. Всички части могат лесно да бъдат сглобени и разглобени. Напълнете горното отделение с кафе на зърна и след това прикрепете дръжката. Завъртете манивелата като по времето на баба. Долното отделение ще бъде изпълнено с вкусно и ароматно прясно смляно кафе. Можете лесно да извадите кафето от прозрачното пластмасово парче и да го използвате директно. По-прясно е невъзможно!

Всички части са подвижни и лесни за почистване. Ръчната мелничка за кафе е висока 18 см и има диаметър 4,5 см. Това ще ви позволи да спестите място не само в кухнята, но и, например, при къмпинг.

Ръчната мелничка за кафе съчетава съвременен дизайн, адаптиран към модерната кухня, с носталгия по старите дни, когато баба седеше и мелеше кафе с мелницата в скута си.

Нашата ръчна мелничка за кафе е преносима и идеална за бърза кафе пауза. Компактният размер Ви позволява да се насладите на прясно смляно кафе навсякъде.