Nerthus Ръчна кафемелачка

39.00лв.


Обичате ли да се наслаждавате на аромата на прясно смляно кафе? Представете си за момент, че можете да се наслаждавате на този аромат всяка сутрин! Независимо дали в кухнята на Вашия дом, на път или на къмпинг, туризъм или пътуване. Мелничката за кафе Nerthus с керамичен механизъм ще спести място и винаги ще бъде на Ваше разположение, за да ви осигури прясно смляно кафе!

Ръчната мелничка за кафе е много лесна за използване. Всички части могат лесно да бъдат сглобени и разглобени. Напълнете горното отделение с кафе на зърна и след това прикрепете дръжката. Завъртете манивелата като по времето на баба. Долното отделение ще бъде изпълнено с вкусно и ароматно прясно смляно кафе. Можете лесно да извадите кафето от прозрачното пластмасово парче и да го използвате директно. По-прясно е невъзможно!

Всички части са подвижни и лесни за почистване. Ръчната мелничка за кафе е висока 18 см и има диаметър 4,5 см. Това ще ви позволи да спестите място не само в кухнята, но и, например, при къмпинг.

Ръчната мелничка за кафе съчетава съвременен дизайн, адаптиран към модерната кухня, с носталгия по старите дни, когато баба седеше и мелеше кафе с мелницата в скута си.

Нашата ръчна мелничка за кафе е преносима и идеална за бърза кафе пауза. Компактният размер Ви позволява да се насладите на прясно смляно кафе навсякъде.

Код: VB FIH 809 Категории: , Етикети: , , , ,

Детайли

Nerthus Ръчна мелничка за кафе

Размери: 4,8 см/19 см/4,8 см.
Тегло: 0,279 кг.
Материал: Стомана, керамика, акрил
Производител: Vin Bouquet, Испания

Марка: Vin Bouquet
Модел: VB FIH 809
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години