Nerthus Джоб / чанта за сандвичи и храна – XL – цвят тюркоаз

18.00лв.


Многократен плик за опаковане на сандвичи, закуски, плодове и др. Изработен от безопасна за храната плътна дишаща материя.

Чантата е изключително практична – регулируема, сгъваема, с велкро лента за затваряне, специално проектирана за опаковане на Вашия здравословен и вкусен обяд за работа, или на детето Ви за училище.  

Лесна за почистване – препоръчително е да почиствате вътрешността с влажна кърпа и да я оставяте да изсъхне добре след всяка употреба. Възможно е пране в пералня (при ниска температура и ниски обороти на центрофугата), но се препоръчва почистване на ръка.

Детайли

Nerthus Джоб / чанта за сандвичи и храна – XL – цвят тюркоаз
Размери: 23 см./16 см.
100 % BPA FREE
Цвят: Тюркоаз
Лесно почистване
Производител: Vin Bouquet, Испания
<br /><hr><br /><p>Многократен плик за опаковане на сандвичи, закуски, плодове и др. Изработен от безопасна за храната плътна дишаща материя.</p><p>Чантата е изключително практична – регулируема, сгъваема, с велкро лента за затваряне, специално проектирана за опаковане на Вашия здравословен и вкусен обяд за работа, или на детето Ви за училище.  </p><p>Лесна за почистване – препоръчително е да почиствате вътрешността с влажна кърпа и да я оставяте да изсъхне добре след всяка употреба. Възможно е пране в пералня (при ниска температура и ниски обороти на центрофугата), но се препоръчва почистване на ръка.</p>

Марка: Vin Bouquet
Модел: VB FIH 876
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години