KYOCERA Универсален керамичен нож серия “SHIN” – ZK-130-BK

125.00лв.


 • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
 • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
 • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
 • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
 • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
 • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
 • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
 • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса
 • Различията между остриетата от бяла и черна керамика
 • Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено “гореща изостатична преса” (“hot isostatic press”), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие – около 30% по-твърдо, в сравнение с белите. 

 • Бърза поръчка
  Без регистрации и пароли
  Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.
  Код: Kyocera ZK-130 BK-BK Категории: , Етикети: , , ,

  Детайли

  KYOCERA Универсален нож серия “SHIN” – 13 см
  Изработен от нова иновативна керамика Z212, разработена от KYOCERA.
  Ножът запазва остротата си 2 пъти по-дълго в сравнение с другите ножове на KYOCERA
  Дължина на острието: 13 см
  Цвят на острието: черен
  Цвят на дръжката: черна
  Уникалната ергономична форма на дръжката приляга удобно в ръката и осигурява лесен захват за безопасна работа и контрол.
  Производител: KYOCERA / Япония

  !!!За заточване в домашни условия Ви препоръчваме:

   

  {{media url=
  Точило за керамични и стоманени ножове Kyocera DS – 38 EXP

  ВНИМАНИЕ! Ножовете са изключително остри!
  Пазете от деца!

  Марка: KYOCERA
  Модел: Kyocera ZK-130 BK-BK
  Доставка: 2-4 работни дни
  Гаранция: 2 години