KYOCERA Комплект керамичен нож + предпазител

99.00лв.


Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват. Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.

Изчерпан

Код: Kyocera FK-140WH-BG Категории: , Етикети: , , ,

Детайли

KYOCERA Комплект керамичен нож с предпазител
Предлага се в подаръчна опаковка.
Нож с керамично острие Kyocera FK-140:
 * Форма на острието: Santoku
 * Дължина на острието: 14,0 см
 * Цвят на острието: бял
 * Цвят на дръжката: черен
Предпазител за острие за нож Kyocera FK – 140 WH-BK
 * Цвят: черен
Производител: KYOCERA / Япония

Марка: KYOCERA
Модел: Kyocera FK-140WH-BG
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години