KELA Чугунен уок със стъклен капак “Calido“ – Ø 36 см. – червен

215.00лв.


Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства – при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.
Предимствата на този чугунен уок:
 – Много добро запазване на топлината
 – Подходящ за температура до 220 °С с капака
 – Подходящ за температура до 300 °С без капака
 – Равномерно разпределение на температурата
 – Дълъг живот
Готвенето в уок е забавно, може да бъде разнообразно и резултатът от готвенето е здравословен. Процедурата за повечето уок ястия винаги е една и съща – първо съставките се запържват за кратко и след това леко се готвят допълнително. 

Детайли

KELA Чугунен уок със стъклен капак “Calido“ – Ø 36 см. – червен
• Серия: Calido
• Материал: чугун
• Размери: Ø 36 х 17 см.
• Вместимост: 4 л.
• Цвят: червен
• Производител: KELA / Германия
• Подходяща за:

<br /><hr><br /><p>Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства - при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.<br />Предимствата на този чугунен уок:<br /> - Много добро запазване на топлината<br /> - Подходящ за температура до 220 °С с капака<br /> - Подходящ за температура до 300 °С без капака<br /> - Равномерно разпределение на температурата<br /> - Дълъг живот<br />Готвенето в уок е забавно, може да бъде разнообразно и резултатът от готвенето е здравословен. Процедурата за повечето уок ястия винаги е една и съща – първо съставките се запържват за кратко и след това леко се готвят допълнително. </p>

Марка: KELA
Модел: KELA 11947
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години