KELA Чугунена тенджера с капак “Calido“ – Ø 24 см. – червена

215.00лв.


Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства – при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.
Предимствата на тази чугунена тенджера: 
 – Много добро запазване на топлината;
 – Подходяща за температура до 300 °С;
 – Равномерно разпределение на температурата;
 – Дълъг живот.
Чугунената тенджера Calido е перфектна за ястия, които трябва да се готвят по-дълго време. Доброто задържане на топлината означава, че е необходима по-малко енергия. Освен това изглежда добре на масата и гарантира, че ястието, което сервирате, ще остане топло за по-дълго. 

Детайли

KELA Чугунена тенджера с капак “Calido“ – Ø 24 см. – червена
• Серия: Calido
• Материал: чугун
• Размери: Ø 24 х 12 см.
• Диаметър на дъното: Ø 18,5 см.
• Вместимост: 3,8 л.
• Цвят: червен
• Производител: KELA / Германия
• Подходяща за:

<br /><hr><br /><p><span>Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства - при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.</span><br /><span>Предимствата на тази чугунена тенджера: </span><br /><span> - Много добро запазване на топлината;</span><br /><span> - Подходяща за температура до 300 °С;</span><br /><span> - Равномерно разпределение на температурата;</span><br /><span> - Дълъг живот.</span><br /><span>Чугунената тенджера Calido е перфектна за ястия, които трябва да се готвят по-дълго време. Доброто задържане на топлината означава, че е необходима по-малко енергия. Освен това изглежда добре на масата и гарантира, че ястието, което сервирате, ще остане топло за по-дълго. </span><br /><br /></p>

Марка: KELA
Модел: KELA 11941
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години