KELA Чугунена оребрена плоча за печене “Calido“- 35х25 см. – червена

159.00лв.


Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства – при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.
Предимствата на тази чугунена тава: 
 – Много добро запазване на топлината;
 – Подходяща за температура до 300 °С;
 – Равномерно разпределение на температурата;
 – Оребрена повърхност;
 – Дълъг живот.
Барбекю по всяко време: грил плоча за котлон или фурна за печене на риба, месо или зеленчуци в кухнята – за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Оребрена емайлирана повърхност за печене с по-малко олио и мазнина за пържене, жлебове за оттичане на излишната мазнина, подходящи за фурна дръжки с големи отвори за захващане. Отлично запазване на топлината, равномерна разпределение на температурата, възможно силно нагряване, висока устойчивост на надраскване, добра устойчивост на абразия, устойчива на температура до 300 °C. Лесно почистване: топла вода, мека кърпа, подходящо за съдомиялна машина, енергийно ефективно благодарение на доброто усвояване и разпределение на топлината. 

Изчерпан

Детайли

KELA Чугунена оребрена плоча за печене “Calido“- 35х25 см. – червена
• Серия: Calido
• Материал: чугун
• Размери: 35 х 25 х 2 см.
• Цвят: червен
• Производител: KELA / Германия
• Подходяща за:

<br /><hr><br /><p><span>Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства - при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.</span><br /><span>Предимствата на тази чугунена тава: </span><br /><span> - Много добро запазване на топлината;</span><br /><span> - Подходяща за температура до 300 °С;</span><br /><span> - Равномерно разпределение на температурата;<br /></span> - Оребрена повърхност;<br /><span> - Дълъг живот.</span><br />Барбекю по всяко време: грил плоча за котлон или фурна за печене на риба, месо или зеленчуци в кухнята - за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Оребрена емайлирана повърхност за печене с по-малко олио и мазнина за пържене, жлебове за оттичане на излишната мазнина, подходящи за фурна дръжки с големи отвори за захващане. Отлично запазване на топлината, равномерна разпределение на температурата, възможно силно нагряване, висока устойчивост на надраскване, добра устойчивост на абразия, устойчива на температура до 300 °C. Лесно почистване: топла вода, мека кърпа, подходящо за съдомиялна машина, енергийно ефективно благодарение на доброто усвояване и разпределение на топлината. </p>

Марка: KELA
Модел: KELA 11939
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години