KELA Чугунена овална тенджера с капак “Calido“ – 36х29 см. – червена

359.00лв.


Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства – при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.
Предимствата на този чугунен гювеч:
 – Много добро запазване на топлината
 – Подходящ за температура до 300 °С без капака
 – Равномерно разпределение на температурата
 – Дълъг живот
Чугунената овална тенджера Calido е перфектна за ястия, които трябва да се готвят по-дълго време. Доброто задържане на топлината означава, че е необходима по-малко енергия. Освен това изглежда добре на масата и гарантира, че ястието, което сервирате, ще остане топло за по-дълго. 

Детайли

KELA Чугунена овална тенджера с капак “Calido“ – 36х29 см. – червена
• Серия: Calido
• Материал: чугун
• Размери: 36 х 29 х 15 см.
• Вместимост: 9,3 л.
• Цвят: червен
• Производител: KELA / Германия
• Подходяща за:

<br /><hr><br /><p><span>Calido е истинско бижу за Вашите кухня и маса! Специален дизайн и специални свойства - при серията съдове за готвене Calido не само дизайнът привлича внимание, но и резултатите от готвенето в тях. Характеризира се с емайлирано покритие отвътре и емайлиран червен градиент отвън.</span><br /><span>Предимствата на този чугунен гювеч:</span><br /><span> - Много добро запазване на топлината</span><br /><span> </span><span>- Подходящ за температура до 300 °С без капака</span><br /><span> - Равномерно разпределение на температурата</span><br /><span> - Дълъг живот</span><br /><span>Чугунената овална тенджера Calido е перфектна за ястия, които трябва да се готвят по-дълго време. Доброто задържане на топлината означава, че е необходима по-малко енергия. Освен това изглежда добре на масата и гарантира, че ястието, което сервирате, ще остане топло за по-дълго. </span><br /><br /></p>

Марка: KELA
Модел: KELA 11943
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години