GEFU Уред /система за кълнове „BIVITA“- цвят лазурно синьо + био микс за кълнове

55.00лв.


Ако искаш да увеличиш консумацията на жива храна… …то кълновете са най-доброто решение за малки и големи!
Суровите семена са изключително полезни за организма, но след като те покълнат се превръщат в най-живата и пълноценна храна за твоето тяло.
Защо кълновете са по-полезни от суровите семена?
В състава на семената влизат инхибиторите, които затрудняват храносмилателната система, но след като покълнат, инхибиторите се освобождават. Този процес „активира“ семената, които се усвояват много по-лесно от организма. Множество проучвания доказват, че кълновете са богати на витамини, минерали, ензими, които много лесно и бързо се усвояват от организма и ни правят много по-жизнени и здрави.
А най-лесният и чист начин за покълване на семена е чрез този иновативен уред / система за покълване на семена от GEFU.
BIVITA на GEFU e с вградена вентилация и стъклен купол, които осигуряват идеални условия за отглеждане на свежи кълнове за салати, ястия или сандвичи.

А най-хубавото е, че всичко това се случва……. в собствената ви кухня.

 

Детайли

GEFU Уред /система за кълнове „BIVITA“+ био микс за кълнове
Био микс 120 гр: 100% органични съставки – сминдух, леща, репички
LIMITED EDITION
Цвят на уреда: лазурно синьо
За покълване на семена като соя, пшеница, нахут, фасул, леща, люцерна и др.
Материал: стъкло, висококачествена неръждаема стомана, пластмаса
Размери: Ø13 х 18,8 см (В)
• Подходящ за съдомиялна машина
Производител: GEFU / Германия

Марка: GEFU – GERMANY
Модел: GEFU 89508
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • PHILIPPI Декоративна камина с биоетанол




    Philippi Камина декоративна с биоетанол.

    Модерна смес от стъкло и алуминий.

    Използвайте само биоетанол като гориво!

    399.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален керамичен нож, серия KYOTOP – 14,5 см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    379.00лв. Add to cart