GEFU Нож / гилотина за рязане “TRANCHE“

65.00лв.


Незаменим, когато става въпрос за колбаси! С перфекто заточеното острие от неръждаема стомана на TRANCHÉ, можете без усилия да нарежете салам, шунка, бекон и др на перфектни филийки.
Също така идеален за нарязване на краставици, моркови, тиквички и други зеленчуци.

Изчерпан

Детайли

GEFU Нож / гилотина за рязане “TRANCHE“
• За нарязване на колбаси и зеленчуци с макс Ø 5,5 см
• Защитно резе за безопасно съхранение
• Размери: 28,5 х 18,5 х 10 см(ДхШхВ)
Лесно разглобяване за почистване
• Материал: неръждаема стомана, пластмаса
Производител: GEFU / Германия

Марка: GEFU – GERMANY
Модел: GEFU 89493
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамичен нож за белене -бяло острие/черна дръжка – 7,5 см




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    55.00лв. Add to cart
  • PHILIPPI Ваза AQUARIUS




    Philippi Ваза Aquarius куб.

    В нея можете да аранжирате красиви букети или камъчета. 

    99.00лв. Add to cart