GEFU Кръгла стъклена кутия за храна “MILO“ – 600 мл.

35.00лв.


Висококачествените кутии за съхранение на храна MILO, са с щракащи се капаци от неръждаема стомана. Изглеждат страхотно, а благодарение на силиконовото  уплътнение на капака, те не протичат и всички храни остават свежи за дълго време.
Кутиите са изработени от боросиликатно стъкло, което не оказва влияние върху вкуса и аромата и издържа дори на най-екстремните температури, а същевременно е особено леко и здраво.


Колкото по-дълго можете да използвате даден продукт, толкова той е по-добър  за околната среда.
GEFU умишлено създава трайни продукти за многократна употреба, които помагат да се избегнат пластмасови отпадъци и да се спестят ценни ресурси от суровини и енергия.
Тъй като те се използват дълго и продължително, вече не е необходимо да продължавате да купувате вредни за околната среда продукти за еднократна употреба – любезни към природата, любезни и към джоба ви.

Детайли

GEFU Кръгла стъклена кутия за храна с херметическо затваряне “MILO“
• Висококачествена кутия от боросиликатно стъкло с капак от неръждаема стомана
• Топлоустойчивост:
от – 20° С до + 300° С ( !не загрявайте капака)
Материал: боросиликатно стъкло, неръждаема стомана, пластмаса
Херметическо затваряне
Без протичане, благодарение на силиконовото уплътнение
Вместимост: 600 мл
Подходяща за съдомиялна машина
Размер: Ø15,9 х 6,9 см 
Производител: GEFU / Германия

Марка: GEFU – GERMANY
Модел: GEFU 12748
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален нож-бяло острие/черна дръжка – 11см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    65.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамична белачка с регулиране – червена




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    35.00лв. Add to cart