CHEESE BAKER на EMILE HENRY е идеалeн за приготвяне на сирене, което да се сервира горещо: разтопени мезета на базата на сирене бри, мини-фондю или френска вечеря в стил „раклет“.
Независимо дали е бри, моцарела или козе сирене; просто поставете сиренето във формата, добавете подправки (чубрица и др.), затворете капака и сложете във фурната.
След като се изпече, сервирайте директно на масата.
Ще имате гарантиран „Уау“ ефект!
Сиренето – топло и кремообразно, е готово да се сложи върху тостове, крекери или да се излее върху задушени зеленчуци и месо.
А може и просто да служи като дип с парченца хляб или чипс.
Практичният капак помага да се поддържа сиренето влажно и да запази ароматите си.
И благодарение на керамиката Hight Resistance ©,ястието ще се поддържа топло за по-дълго време.
Глазурата на съда е устойчива, непорьозна, издръжлива и лесна за почистване.
Всички продукти на Emile Henry са произведени във Франция.