EMILE HENRY Керамична форма за печене на пиле „CHICKEN ROASTER“ – 2,5 л / 35,5 х 24см – цвят червен

129.00лв.


Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

EMILE HENRY Керамична форма за печене на пиле „CHICKEN ROASTER“
Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури:
– 20º С до + 270º С
• Равномерно разпределение на топлината
• Задържа топлината на ястието по-дълго от обикновените съдове
• Висока устойчивост на надраскване 
Материал:  HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
Без съдържание на олово, кадмий и никел
Външен размер вкл.дръжките: 35,5 х 23,8 х 20 см (ДхШхВ)
Вътрешена дължина: 30 см
Вътрешна височина: 7 см
Максимална вместимост: 5,5 л
Използваема вместимост: 2,5 л
Тегло: 3,67 кг
Размери на опаковката: 38 х 26,5 х 22 см (ДхШхВ)
Тегло с опаковката: 4,45 кг
Цвят: червен 
• Подходяща за: фурна / микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина
Производител: EMILE HENRY / Франция

Марка: Emile Henry
Модел: EH 8442-34
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален нож-бяло острие/черна дръжка – 11см.




    • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
    • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
    • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
    • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
    • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
    • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
    • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
    • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса
    • Различията между остриетата от бяла и черна керамика
    • Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите. 

     

       

       

        65.00лв. Add to cart