EMILE HENRY Керамична дълбока чиния „SOUP BOWL“- цвят бял

26.00лв.


SOUP BOWL са подходящи за ежедневна употреба и са изработени от HR® (High Resistance) керамика, за да издържат дълго време, без да се чупят.
Те перфектно се подреждат една в друга. Перфектни са за сервиране на супа, салата или паста.
Всички продукти на EMILE HENRY са произведени във Франция.

Детайли

EMILE HENRY Керамична дълбока чиния „SOUP BOWL“ – 1 бр
• Ръчно изработена от 100% естествени материали
• Устойчива на температури: – 20º С до + 270º С
• Висока устойчивост на надраскване
• Материал: HR® Ceramic (High Resistance) / Високо устойчива керамика /
• Без съдържание на олово, кадмий и никел
• Външен размер: Ø 22,2 х 3,8 см (h)
• Вътрешен размер: Ø 17 х 3 см (h)
• Тегло: 0,55 кг
• Цвят: бял
• Подходяща за: фурна / микровълнова фурна / фризер / съдомиялна машина
Производител: EMILE HENRY / Франция

Марка: Emile Henry
Модел: EH 8871-11
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален керамичен нож – бяло острие/черна дръжка – 14 см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    99.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Универсален нож-бяло острие/черна дръжка – 11см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    65.00лв. Add to cart