COLE&MASON Мелничка за сол “DERWENT FOREST WOOD“ – 19 см. – с механизъм за прецизност – цвят кафяв

72.00лв.

Марка: COLE & MASON
Модел: Cole & Mason H 594292G
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

COLE&MASON Мелничка за сол “DERWENT FOREST WOOD“ – 19 см – с механизъм за прецизност – цвят кафяв

• Височина: 19 см.
• Материал: акрил, стомана, керамика
• Цвят: кафяв
• Механизъм: керамичен механизъм
• Регулируеми настройки на мелене: 3 – степенен механизъм
• Пълна (със сол)
• Да не се мокри с вода!
 Не използвайте мелничката за различни от сол продукти!!! 
Производител: Cole&Mason / Англия


Тези стилни мелници са с прецизни мелещи механизми, създадени, за да доставят повече вкус с по-малко завъртания. Елегантно допълнение към всяка маса, всяка мелница е изработена от акрил и устойчиво буково дърво, оцветено в кафяво.

Керамичният механизъм на мелницата за сол е с три настройки – от едро до фино – осигурявайки идеална текстура всеки път. Мелницата за пипер има шест настройки за всичко – от фин прах до размери на гранули. Вместо просто смачкване на зърната черен пипер, иновативният въглероден стоманен механизъм ги натрошава на отделни слоеве. Тъй като различните аромати в слоевете се освобождават, те се смесват, за да доставят интензивен аромат на пипер.

В Cole & Mason споделяме Вашия ентусиазъм за по-стилни и оригинални продукти за подправки, подобряващи вкуса на Вашите ястия. Ние разбираме как новите и вълнуващи аромати и съставки, заедно с висококачествените кухненски инструменти и аксесоари могат да преобразят готвенето и храненето у дома. Ние разработваме кухненски прибори и аксесоари в централния ни офис в Англия от 1919 г. Наградени с CoolBrands за 2014/2015 г., ние предлагаме добре доказани и интуитивно проектирани продукти за всяка подправка от кухнята до масата. Независимо дали имате нужда от ръчна или електрическа мелница, шейкър, продукти за сухи или пресни билки и подправки, хаван или диспенсер за олио и оцет, всички наши продукти са произведени с най-висококачествени материали и се предлагат с различни дизайни, за да бъдат подходящи за всяка кухня.