BLOMUS Панер за хляб DELARA – L – червен

119.00лв.


Красив и практичен, изработен от висококачествени материали. Вътрешната част е изработена от памук. Предлага се в два размера (S и L ) и в следните цветове: екрю, кафяво, зелено, червено, сиво и черно.

Бърза поръчка
Без регистрации и пароли
Просто използвайте вашият телефоннен номер и изчакайте наш сътрудник да се свърже с вас, за да уточни детайлите.

Детайли

Панер за хляб DESA – L размер

  • Височина: 10.5 см
  • Размер: 25.5 х 25.5 см
  • Материал: матирана неръждаема стомана, плат
  • Цвят: червен
  • Производител: BLOMUS, Германия

    DESIGN: Flöz Design

    Марка: BLOMUS
    Модел: BLOMUS 63459
    Доставка: 2-4 работни дни
    Гаранция: 2 години

  • 39.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Комплект керамичен нож с белачка – цвят черен




    • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
    • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
    • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
    • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
    • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
    • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
    • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
    • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.
    • Различията между остриетата от бяла и черна керамика
    • Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

     

     

     

     

     

      119.00лв. Add to cart
    • GEFU Метална резачка за ананаси PROFFESIONAL – Ø 85 mm




      Рязането е лесно като детска игра! Насладете се на вкусен и сочен ананас, нарязан перфектно с PROFESSIONAL

      56.00лв. Add to cart