BLOMUS Комплект от 2 бр. двустенни чаши 250 мл. – RO – цвят сив (Mourning Dove)

85.00лв.


Азиатската естетика се среща със скандинавския дизайн! Елегантната термо чаша RO в цвят Mourning Dove е проектирана от Тереза ​​Ранд, като е вдъхновена от японската чаена церемония. Порцелановата чаша поддържа температурата на напитката топла за особено дълго време, тъй като е с двойни стени и следователно особено топлоизолираща. Може да се хваща удобно и да се обгръща с две ръце, без да изгаря пръстите ви.
Малките отклонения и нюансите на елегантния, фин нюанс на сивото са следи от ръчното усъвършенстване. Чашата е устойчива, може да се мие в съдомиялна машина и да се използва в микровълнова фурна.

Детайли

BLOMUS Комплект от 2 бр. двустенни чаши 250 мл. – RO
• Цвят: сив (Mourning Dove) 
• Размер на 1 бр. чаша: Ø 8 х 10,5 см.
• Вместимост: 250 мл.
• Материал: порцелан
• Подходящи за микровълнова фурна
• Подходящи за съдомиялна машина 
Производител: BLOMUS / Германия
DESIGN: Theresa Rand

Серия RO е носител на награда:
           
                <br /><hr><br /><p>Азиатската естетика се среща със скандинавския дизайн! Елегантната термо чаша RO в цвят Mourning Dove е проектирана от Тереза ​​Ранд, като е вдъхновена от японската чаена церемония. Порцелановата чаша поддържа температурата на напитката топла за особено дълго време, тъй като е с двойни стени и следователно особено топлоизолираща. Може да се хваща удобно и да се обгръща с две ръце, без да изгаря пръстите ви.<br />Малките отклонения и нюансите на елегантния, фин нюанс на сивото са следи от ръчното усъвършенстване. Чашата е устойчива, може да се мие в съдомиялна машина и да се използва в микровълнова фурна.</p>

Марка: BLOMUS
Модел: BLOMUS 64156
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години