AMT Тиган дълбок 7 см. – Ø 20

105.00лв.


В кухнята има тенджери и тигани, които са незаменими, и дълбокият тиган за пържене е един от тях. Освен обикновеното запържване на месо и зеленчуци, приготвяте в него супи и сосове.

Универсалният тиган е направен от висококачествени материали. Специалното дебело 9 мм. дъно и патентованото покритие Lotan®  Ви обещават винаги отлични резултати. Дръжката от термоустойчив бакелит дава възможност да го използвате и вместо тава във фурната.

Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на дълбоките тигани на АМТ – можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!

За всеки, който:

– търси най-добрите готварски съдове на пазара;

– иска семейството му да се храни здравословно;

 – иска комбиниран тиган за приготвяне на месо и зеленчуци, супи и ястия;

– търси практични съдове за готвене, които се почистват лесно.

Код: AMT 720 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

Тиган дълбок AMT 
Материал: Алуминий
Покритие:Незалепващо покритие Lotan®произведено и сертифицирано в Германия с гаранции за най-високо качество  
Диаметър: Ø 20 см
Височина: 7 см
Дебелина на дъното: 9 мм
Дебелина на стената: 6 мм
Дръжки: Бакелит – издържат до 240°С
Производител: AMT Germany
Подходящ за:
<br /><hr><br /><p>В кухнята има тенджери и тигани, които са незаменими, и дълбокият тиган за пържене е един от тях. Освен обикновеното запържване на месо и зеленчуци, приготвяте в него супи и сосове.</p><p>Универсалният тиган е направен от висококачествени материали. Специалното дебело 9 мм. дъно и патентованото покритие <span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan® </strong></span> Ви обещават винаги отлични резултати. Дръжката от термоустойчив бакелит дава възможност да го използвате и вместо тава във фурната.</p><p>Всяка домакиня ще хареса мултифункционалността на дълбоките тигани на АМТ - можеш да приготвяш ястия и на котлона, и във фурната. Това означава, че готвиш в един съд всякакви ястия: супи, сосове, печива и дори превъзходни, сладки десерти!</p><p>За всеки, който:</p><p>- търси най-добрите готварски съдове на пазара;</p><p>- иска семейството му да се храни здравословно;</p><p> - иска комбиниран тиган за приготвяне на месо и зеленчуци, супи и ястия;</p><p>- търси практични съдове за готвене, които се почистват лесно.</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT 720
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години