УСЛОВИЯ НА ГАРАНЦИЯТА
1. Гаранция на стоките:
– Всички стоки в интернет магазинa са нови.
– Гаранционните се издават от съотвения вносител.
Времето на гаранция за вашето устройство се удължава с времето, в което то е било обект на сервизно обслужване.
2. Връщане на закупен продукт:
Всеки клиент на интернет магазина може да върне обратно закупен от нас продукт.
В случай, че клиент желае да върне продукт поради установен дефект или несъответствие с поръчката, може да се възползва от това си право, стига да са спазени условията от ЗЗП. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид (вкл. кутия, лепенки, найлони и други придружаващи артикула предмети), да са в оригиналната си опаковка, придружени с всички документи и аксесоари, с които са били получени и без следи от употреба и при спазване на условията по чл.55 от ЗЗП.
При констатация на дефектен продукт при доставка от куриер и при ненарушен търговски вид на артикула и опаковката, ние се ангажираме той да бъде поправен, подменен с нов или да възстановим заплатената от купувача стойност на стоката съгласно чл.55 от ЗЗП. При нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, съответния артикул не може да бъде върнат и стойността на стоката няма да бъде възстановена. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума (ако тя е вече изплатена от потребителя) за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП в срок до 15 работни дни след връщането на покупката в ненарушен търговски вид на артикула и на опаковката.
Уважаеми клиенти, за да се възползвате от Гаранцията пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените продукти, в противен случай рискувате да загубите гаранционните си права.