АМТ Овален тиган

129.00лв.


Бъдете майстор готвач в собствената си кухня – разбърквайте храната като професионалист!

Впечатлете гостите си с невероятни готварски умения! Вече не ви е необходим дървен прибор –  обръщайте зеленчуците, палачинките и макароните професионално, използвайки заоблената страна на тигана.

По-високият, заоблен край на тигана, не дава възможност храната да се разпилее на печката или пода. Сега можете да обръщате храната си като професионален готвач.

Повдигнете тигана и разтръскайте храната като истински шеф!

Омръзнало ви е храната да се залепва по тигана? Обичате да готвите със съдове с покритие, но те се надраскват бързо?  Съдовете на АМТ са с патентовано покритие Lotan®, което не залепва и е устойчиво на надраскване. Постигате невероятни готварски резултати!

Код: AMT 2622 Категории: , Етикети: , ,

Детайли

АМТ Овален тиган
Материал: Алуминий
Покритие:  Незалепващо покритие Lotan®, произведено и сертифицирано в Германия, с гаранции за най-високо качество
Размери: 26х22 см.
Дебелина на дъното: 9 мм.
Дебелина на стената: 6 мм.
Дръжка: Бакелит – издържа до 240°С
Производител: AMT Германия
Подходящ за:
<br /><hr><br /><p>Бъдете майстор готвач в собствената си кухня - разбърквайте храната като професионалист!</p><p>Впечатлете гостите си с невероятни готварски умения! Вече не ви е необходим дървен прибор -  обръщайте зеленчуците, палачинките и макароните професионално, използвайки заоблената страна на тигана.</p><p>По-високият, заоблен край на тигана, не дава възможност храната да се разпилее на печката или пода. Сега можете да обръщате храната си като професионален готвач.</p><p>Повдигнете тигана и разтръскайте храната като истински шеф!</p><p>Омръзнало ви е храната да се залепва по тигана? Обичате да готвите със съдове с покритие, но те се надраскват бързо?  Съдовете на АМТ са с патентовано покритие <span style="color: #0000ff;"><strong>Lotan®</strong></span>, което не залепва и е устойчиво на надраскване. Постигате невероятни готварски резултати!</p><p><object width="600" height="350" data="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" type="application/x-shockwave-flash"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/vgONICfaPYM&t" /></object></p>

Марка: AMT
Модел: AMT 2622
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години