SILAMPOS Съд за сос – Ø20см.

99.00лв.

Марка: SILAMPOS
Модел: Yumi 636122 – AC1120A – 100
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

Изчерпан

Детайли

Съд за сос

• Диаметър: Ø20см
• Дълбочина :9,2см
• Вместимост: 2,6л
• Дебелина на дъното: 7мм
• Материал:Неръждаема стомана – 18/10
• Серия : Yumi
• Производител: Silampos / Португалия
• Подходящ за :
{{media url= Марка: SILAMPOS <br />Модел: Yumi 636122 - AC1120A - 100<br />Доставка: 2-4 работни дни<br />Гаранция: 2 години
ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ( Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ )


SILAMPOS-Португалия предлага широка гама съдове от висококачествена неръждаема стомана 18/10 (18% хром и 10% никел), която е с висока устойчивост на корозия и дава възможност за пряк контакт с храна, в съответствие с действащите стандарти и осигуряване на по-голяма хигиена и дълготрайност

Стоманените съдове са едни от най-дълготрайните, неизискващи специални грижи .Могат да се ползват при висока температура, няма опасност от корозия и са безопасни за здравето Ви.

Те могат да се използват за всички видове котлони, включително и индукционни.

Капсулираното дъно със специалната система Impact Disc Plus  дава възможност да не готвите на максимална температура, защото еднакво и ефективно разпределя топлината по повърхността, което Ви спестява време и пести енергия .

Всеки съд е полиран за дълготраен блясък и изисква минимални грижи.

Съдовете от тази серия съчетават в себе си елегантен дизайн, високо качество и най-модерни технологии на производство.

Важно:

Съдовете Silampos Yumi могат да се мият в съдомиялна машина или ръчно, но не използвайте абразивни гъби за миене, абразивни и агресивни почистващи препарати


{{media url= Марка: SILAMPOS <br />Модел: Yumi 636122 - AC1120A - 100<br />Доставка: 2-4 работни дни<br />Гаранция: 2 годиниВсички съдове SILAMPOS подлежат на строг контрол и проверки при производството, преминали са всички тестове за екологичност и безопасност, извършени както от вътрешни, така и от външни лаборатории, акредитирани за целта.

Съдовете за готвене на марка SILAMPOS се характеризират със:

– превъзходни резултати при готвене;

– оптимално разпределение на топлинната енергия;

– устойчивост на корозия;

– лесно поддържане;

– неръждаемата стомана не променя цвета си, не реагира с храната и е с висока устойчивост на корозия.