SILAMPOS Съд за готвене на водна баня – Ø20см

69.00лв.

Марка: SILAMPOS
Модел: Yumi 631002 – AC0820E – 100
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Изчерпан

Детайли

Съд за готвене на водна баня
• Диаметър: Ø 20см
• Дълбочина: 8,3см
• Дебелина на дъното: 7мм
• Материал: Неръждаема стомана – 18/10
• Серия : Yumi
• Производител: Silampos / Португалия
Този съд се използва само върху друг съд, т.н. готвене на “водна баня”.
Не се слага самостоятелно върху котлон!!!


SILAMPOS-Португалия предлага широка гама съдове от висококачествена неръждаема стомана 18/10 (18% хром и 10% никел), която е с висока устойчивост на корозия и дава възможност за пряк контакт с храна, в съответствие с действащите стандарти и осигуряване на по-голяма хигиена и дълготрайност

Стоманените съдове са едни от най-дълготрайните, неизискващи специални грижи .Могат да се ползват при висока температура, няма опасност от корозия и са безопасни за здравето Ви.

Те могат да се използват за всички видове котлони, включително и индукционни.

Капсулираното дъно със специалната система Impact Disc Plus  дава възможност да не готвите на максимална температура, защото еднакво и ефективно разпределя топлината по повърхността, което Ви спестява време и пести енергия .

Всеки съд е полиран за дълготраен блясък и изисква минимални грижи.

Съдовете от тази серия съчетават в себе си елегантен дизайн, високо качество и най-модерни технологии на производство.

Важно:

Съдовете Silampos Yumi могат да се мият в съдомиялна машина или ръчно, но не използвайте абразивни гъби за миене, абразивни и агресивни почистващи препарати


{{media url= Марка: SILAMPOS <br />Модел: Yumi 631002 - AC0820E - 100<br />Доставка: 2-4 работни дни<br />Гаранция: 2 годиниВсички съдове SILAMPOS подлежат на строг контрол и проверки при производството, преминали са всички тестове за екологичност и безопасност, извършени както от вътрешни, така и от външни лаборатории, акредитирани за целта.

Съдовете за готвене на марка SILAMPOS се характеризират със:

– превъзходни резултати при готвене;

– оптимално разпределение на топлинната енергия;

– устойчивост на корозия;

– лесно поддържане;

– неръждаемата стомана не променя цвета си, не реагира с храната и е с висока устойчивост на корозия.