PEBBLY Кутия за хляб с дъска, нож и тобичка за хляб – крем

119.00лв.


Кутия за хляб Pebbly се състои от метален контейнер с кремав цвят, бамбуков капак (който също така функционира като дъска!) и торба за хляб от органичен памук. За да намалим опаковането, тази кутия за хляб ще Ви бъде доставена директно опакована в торбата за хляб.
С цел нулеви отпадъци, ние сме помислили за кутия за хляб, която да транспортира хляба, да го нарязва, предпазва и съхранява за по-дълго! Нейният уникален и изискан дизайн Ви позволява да я оставите на работния плот или кухненската маса. Нов, елегантен и практичен предмет за Вашата кухня, който може да съхранява хляб, мъфини, сухари или питки. Бамбуковият капак може да служи както като дъска, така и като капак, каквото Ви е необходимо.
Нашата кутия за хляб е изработена от метал и бамбук, два материала, които предпазват от влагата (която може бързо да развали хляба) и ефективно запазва храната. Освен това се почиства лесно – изисква се само избърсване с мека кърпа! Бамбуковият капак е по-голям от кутията, за да се улесни хващането му.

Детайли

PEBBLY Кутия за хляб с дъска, нож и тобичка за хляб – крем
• Материали: бамбук, стомана, органичен памук
• Комплектът съдържа:
 – Кутия за хляб – 36 х 20 х 13  см.
 – Бамбуков капак/дъска – 34,7 х 19,5 х 2 см.
 – Нож за хляб
 – Торбичка от органичен памук 
• Капакът/дъската и ножът не са подходящи за съдомиялна машина

Производител: PEBBLY / Франция

Марка: PEBBLY
Модел: PEBBLY NBA150
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години