JAMIE OLIVER Дървена шпатула

15.00лв.


  • Джейми Оливър (Jamie Oliver) е феномен в световната кухня.
  • Бидейки един от най-обичаните готвачи в света, той продължава да се радва на голям успех както в телевизията, така и на книгата си – с над 12 телевизионни програми в над 100 страни и тираж над 23 милиона книги продадени към днешна дата. DKB Household работи с Джейми Оливър от 2005 година, когато за първи път е пуснат на пазара успешният шейкър за подправки Flavour ShakerTM.
  • От тогава са продадени над 2 милиона шейкъра в над 15 страни по света.
  • През 2009 година, партньорството се засилва още повече след стартирането на Jamie Oliver’s Kithcen Kit – серия лесни за употреба и стилни кухненски аксесоари, проектирани от самия Джейми Оливър и екип на DKB Household.
  • Следвайки този успех, серията кухненски аксесоари се разширява още повече през 2011 година.
  • Джейми Оливър добавя повече продукти, които той самият използва с удоволствие в кухнята си.

 

    Детайли

    JAMIE OLIVER Дървена шпатула
    • Изработена от акациево дърво
    • С дупчка за окачване 
    • Размер: 33 х 6 х 2 см
    • Подходяща за готвене и в съдове с незалепващо покритие

    Марка: JAMIE OLIVER
    Модел: JB 3440
    Доставка: 2-4 работни дни
    Гаранция: 2 години

    79.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Ренде с керамични остриета и с регулиране, цвят червен – 8 см.




    • Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.
    • В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.
    • Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.
    • С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.
    • Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.
    • Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.
    • Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.
    • Най-основното и важно изискване е остриетата да не се подлагат на огъване, а процесът на рязане да се осъществява върху дъска от дърво или пластмаса.
    42.00лв. Add to cart
  • KYOCERA Керамичен сатър – бяло острие/черна дръжка – 15 см.




    Остриетата на ножовете и приборите Kyocera са произведени от специално създаден керамичен материал, съдържащ цирконий.

    В сравнение с конвенционалните ножове, изработени от стомана, ножовете Kyocera имат революционни характеристики: те са по-твърди от всички съществуващи режещи инструменти, с изключение на диамантените, а материалът, от който са направени, е много по-лек от стоманата.

    Те се износват много по-трудно и запазват остротата си значително по-дълго време, отколкото остриетата на други ножове и прибори от висок клас.

    С керамичен нож всички видове храни се разрязват без усилие, а изключително гладката повърхност прави остриетата по-хигиенични и допринася за по-лесното им почистване.

    Добре известно е, че керамиката е материал, който не корозира и е устойчив на киселини и основи, което допълнително удължава живота на ножовете и същевременно изключва вероятността за промяна вкуса на приготвяната храна.

    Предимствата на ножовете и приборите от керамика не се изчерпват само с това – превъзходните им качества позволяват на техните щастливи собственици да ги почистват и мият в миялни машини.

    Различията между остриетата от бяла и черна керамика : Черното острие минава през допълнително изпичане, наречено "гореща изостатична преса" ("hot isostatic press"), следствие на което се получава по-голяма плътност между керамичните молекули и съответно по-твърдо острие - около 30% по-твърдо, в сравнение с белите.

    ВНИМАНИЕ: Разбира се, за работа с такъв тип ножове и прибори, както и за тяхната поддръжка, има изисквания и препоръки на производителя, които следва да се спазват.

     - При работа с керамичен нож Kyocera използвайте само дървена или силиконова/пластмасова дъска за рязане;

     - Избягвайте да режете много твърди и замразени храни, както и храни, съдържащи костолки или твърди семена;

     - Не режете кокали;

     - Не използвайте керамичните ножове за отваряне на консерви, буркани и/или бутилки;

     - Не огъвайте, не дълбайте и не откъртвайте с керамичните ножове;

     - не използвайте ножовете под ъгъл, различен от 90°.

    149.00лв. Add to cart