INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер

29.00лв.

Марка: INNOLIVING S.P.A
Модел: INN – 086
Доставка: 2-4 работни дни
Гаранция: 2 години

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Изчерпан

Код: INN - 086 Категория: Етикети: ,

Детайли

INNOLIVING Електрическа ракета против насекоми с фенер
Материал: твърда и здрава пластмаса, метал 
Цвят: зелено и черно
Захранване: 1бр. акумулаторна презареждаща батерия 4.2V (включена в к-та) 
Напрежение: 220-240V ~ 50-60Hz, 1.0W
Светлинен индикатор за зареждане
• Подходяща за работа на открито и в закрити помещения
Фенер (може да се отделя от ракетата)  

Производител: Innoliving S.P.A / Италия


Насекомите могат да развалят всяко събиране с приятели, всяка мързелива неделя и изобщо удоволствието от лятото. Кажете СТОП на насекомите, които искат да съжителстват с Вас. Освен че са изключително досадни, те могат да причинят дискомфорт след ухапване и да бъдат потенциални приносители на опасни заболявания. Отървете се от тях лесно, сигурно и безопасно.

Ракетата против насекоми на Innoliving е съставена от три слоя метална мрежа и генератор, който произвежда електрически заряди с ниска мощност и високо напрежение,  достатъчно силни да елиминират досадните насекоми.

Включете ракетата, бавно доближете ракетата към насекомото, и когато е достатъчно близо, натиснете червения бутон на дръжката. Генераторът се активира и LED индикатор показва, че той работи. В момента, в който насекомото се докосне до мрежата, то ще бъде повалено.
След приключване, отпуснете бутона, за да спрете преминаването на ток.

Ракетата притежава и фенер, който може да се използва отделно, като го издърпате от дръжката. За да включите фенера, преместете превключвателя на NO. За да изключите светлината на фенера, преместете превключвателния бутон по средата. В позиция ON генераторът работи, но фенерът е изключен.