Луксозни (VIP) подаръци - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка
Затвори
  • Меню
  • Setting

INNOLIVING UV стерилизатор Innoliving за четки за зъби

69,00 лв.
В наличност
SKU
INN - 902

UV стерилизатор за четки за зъби 


Бързо и ефективно стерилизира
Автоматично изключване
Подходящ за всички четки за зъби
Стерилизира едновременно до 4 четки за зъби
Захранване: включени алкални батерии АА
Производител: INNOLIVING - Италия 

Държите на здравето на цялото семейство. нали? Тогава се погрижете за един от най-важните хигиенни навици – миенето на зъбите с чисти четки. без следи от бактерии!


Доказано е. че в устата на здрав човек има много патогени. които могат да предизвикат гниене. Тези микроорганизми се прехвърлят върху четката за зъби при миене. и с всяка следваща употреба се увеличават. Ето защо експертите препоръчват смяна на четката Ви за зъби поне веднъж на три месеца. Но влажната и топла среда в банята създава отлични условия за размножаване на различни микроорганизми. така че това не е достатъчно.  


Важно е да се помни. че предотвратяването на стоматологични заболявания е значително по-лесно и по-евтино от тяхното лечение. С цел предотвратяване на заболявания. свързани с микроорганизмите. обитаващи устата. INNOLIVING създаде стерилизатора за четки за зъби.


Благодарение на UV лампата. стерилизаторът почиства четките Ви за зъби. като унищожава 99.9 % от патогенните микроорганизми по нея.


Белоснежната усмивка може да предизвика и събеседниците Ви много положителни емоции и да Ви донесе удоволствие и самочувствие.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:INNOLIVING UV стерилизатор Innoliving за четки за зъби

No Related Posts