Луксозни (VIP) подаръци - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка
Затвори
  • Меню
  • Setting

INNOLIVING Релакс лампа за цветотерапия със звук

49,00 лв.
В наличност
SKU
INN - 070

LED лампа за цвето- и звукотерапия


Технически данни:
9 светлинни ефекта
8 природни звука
Регулиране силата на звука
Вградена презареждаща се литиева батерия (180 mA)
Адаптор (DC 5V; 500 mA)
USB кабел (за презареждане)
Производител: INNOLIVING - Италия 

Цветотерапия е начин да се използва въздействието на цветовете. за да се подобри и възстанови енергията на тялото ни. Цветовете и светлината са тясно свързани с човека. земята. реките. гората. океаните. Лечението с цветове е вероятно първият вид терапия. използвана от човечеството. която е в пряка връзка с естествения природен начин за поддържане на организма в добро състояние. Цветотерапията въздейства цялостно на всички нива -  физическо. енергийно. емоционално. ментално и духовно.


Когато избирате цвят. за да постигнете промяна в настроението или премахване на дискомфорта. важно е да подберете подходящия за конкретната цел.


Синьото отпуска и успокоява. понижава кръвното налягане. забавя пулса и дишането.


За да облекчите болката от язви. проблеми с гърба. ревматизъм и възпалителни заболявания. изберете светлинен ефект синьо и съсредоточете ума си върху онази част на тялото. която искате да излекувате. докато гледате цвета.


Синьото е цветът на артистите. Това е цветът на тези хора. които са жизнени. енергични. ценят успеха и богатството.


Зеленото ще въведе ред в емоциите и ще ви успокои. Зеленото е добър основен лечебен цвят. тъй като той стимулира възстановяването на тъканите. Използвайте зеления цвят. за да се свържете с природата. След като се отпуснете. представете си. че сте сред природата. в прекрасно зелено поле. цветя. животни. водопади. Ще усетите как връзката ви с природата Ви дава нови сили и спокойствие.


Любителите на зеления цвят са упорити. настойчиви. стабилни и представителни. Обичат природата и спокойствието.


Червеното е цветът на енергията. силата и живота. Той затопля помещенията и успокоява болката. Червеният цвят е мощен лечебен агент за лекуване на заболявания на кръвта и кръвообрaщението. Този цвят не трябва да се използва от хора с високо кръвно налягане и тревожност.


Почитателите на червения цвят обикновено са  властолюбиви. цял живот се стремят към лидерство. Самоуверени и амбициозни. те рядко страдат от угризения на съвестта.


За постигане на по-бързи и добри резултати. изберете един от осемте звукови ефекта.


Звукотерапията е метод на лекуване със звук. Звукът има не само емоционално въздействие. но също така създава и биорезонанс в организма на човека. Терапевтичния ефект е вследствие на честотните колебания на различните звуци. които резонират с вътрешните органи на тялото. Звученето на определени инструменти се използва в звукотерапията и за възстановяване на психологическото състояния на човека.


Оказва се. че звуци. дори не много продължителни. могат да създадат настроение за цял ден.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:INNOLIVING Релакс лампа за цветотерапия със звук