Луксозни (VIP) подаръци - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка
Затвори
  • Меню
  • Setting

INNOLIVING Електрическо одеяло - единично

89,00 лв.
В наличност
SKU
INN - 062

Електрическо одеяло - единично:


Мощност: 60 W
Напрежение: 220 - 240 V / 50 Hz
Система за защита от прегряване
Материя: синтетична вълна
Свалящо се дистанционно с LED светлина и с три степени за температура
Пране: при 30° C
Размер: 150 x 80 см.
Производител: INNOLIVING - Италия 

Настъпването на есента е придружено с осезателно понижаване на температурите. Все по-често ни се случва вечер да бързаме. за да се приберем на топло и уютно вкъщи.


Електрическото одеяло на INNOLIVING е уред. чиято задача е да Ви осигури топлина и уют и да Ви помогне да ги запазите. докато си почивате или спите. Одеялото трябва да създава комфорт. без да води до прегряване. Подгряващия ефект действа успокоително. а понякога се използва и за лечебни цели. Загряването на проблемните зони на тялото намалява умората и болката.


Електрическите одеяла са предназначени за домашна употреба. Идеално решение за мразовитите зими. когато с такова одеяло ще затоплите цялото легло.


Ето няколко правила. които ще Ви бъдат полезни при експлоатация на електрическо одеяло:


Уредът е проектиран и изработен да работи като електрическо одеяло. Всяка друга употреба се счита за неправилна и следователно опасна.


Използвайте уреда върху основния матрак. Не използвайте уреда върху твърди повърхности (без матрак. на рамката на леглото. на пода и др.)


Не използвайте в комбинация с друг електрически матрак или одеяло.


Не оставяйте уреда включен към електрическата мрежа. докато спите. Винаги го изключвайте преди лягане.


ВНИМАНИЕ: Уредът не е подходящ за деца под 3 години. тъй като те нямат развита способност да реагират на прегряване. Този продукт не е предназначен да се използва от лица. нечувствителни към топлина или неспособни да реагират на прегряване!


Електрическото одеяло на INNOLIVING ще допринесе за повече топлина и уют във Вашия дом. Полезно. приятно. топло и подходящо за подарък през зимата. 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:INNOLIVING Електрическо одеяло - единично

No Related Posts