Ако искаш да увеличиш консумацията на жива храна… …то кълновете са най-доброто решение за малки и големи!
Суровите семена са изключително полезни за организма, но след като те покълнат се превръщат в най-живата и пълноценна храна за твоето тяло.
Защо кълновете са по-полезни от суровите семена?
В състава на семената влизат инхибиторите, които затрудняват храносмилателната система, но след като покълнат, инхибиторите се освобождават. Този процес „активира“ семената, които се усвояват много по-лесно от организма. Множество проучвания доказват, че кълновете са богати на витамини, минерали, ензими, които много лесно и бързо се усвояват от организма и ни правят много по-жизнени и здрави.
А най-лесният и чист начин за покълване на семена е чрез този иновативен уред / система за покълване на семена от GEFU.
BIVITA на GEFU e с вградена вентилация и стъклен купол, които осигуряват идеални условия за отглеждане на свежи кълнове за салати, ястия или сандвичи.
А най-хубавото е, че всичко това се случва……. в собствената ви кухня.